Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، با توجه به عدم جلب رضایت نمایندگان کارگری در خصوص دستمزد کارگران در سال 99 و برگزاری جلسات متعدد با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مقرر گردید تا حق مسکن کارگران افزایش یابد تا شاید بتوان کسری حقوق و دستمزد را تا حدی جبران نمایند.

حال با توجه به گذشت حدود 2 ماه از مصوبه شورای عالی کار، هنوز هیأت دولت آن را تصویب نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور در نامه ای خطاب به اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور خواستار پیگیری و تصویب افزایش حق مسکن کارگران گردید.

متن این نامه به شرح زیر می باشد:

جناب آقای دکتر  جهانگیری  معاون اول محترم رئیس جمهوری

با سلام و صلوات بر محمد (ص) و آل محمد (ص)  و احترام؛

به استحضار می رساند شورای عالی کار پس از کش و قوس های فراوان مسأله حقوق و دستمزد کارگران در سال 1399 را در فروردین ماه با عدم همراهی نمایندگان کارگری به تصویب رسانده و ابلاغ نمود، این امر موجب نارضایتی جامعه کارگری گردید، تا حدی که در دیدار ویدئو کنفرانسی کارگران با مقام معظم رهبری (مدظله) در هفته کارگر مطرح و حضرت آقا نیز اشاراتی به اصلاح این روند داشتند. متعاقب آن وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی جلسه شورای عالی کار را تشکیل و سعی نمودند با افزایش حق مسکن بخشی از آن کسری ها را جبران نمایند. این مصوبه حدود 2 ماه است که منتظر تصویب هیأت محترم دولت است.

بعلاوه زمزمه هایی نیز مطرح است که در صورت تصویب دولت، معوقه ماه های گذشته پرداخت نخواهد شد. این مسائل می تواند در دوران کرونا و فشارهای اقتصادی فعلی جامعه کارگری کشور را نگران تر و آستانه تحمل آنها را به شدت کاهش دهد. سازمان بسیج کارگران و کارخانجات برای احقاق حقوق کارگران و تعیین تکلیف این امر برای کارگران و کارفرمایان پیگیری های مختلفی انجام داده است. از معاون اول محترم نیز درخواست دارد تا تصویب این موضوع را در دستور کار دولت قرار دهند و بیشتر از این کارگران عزیز را منتظر نگذارند. بدیهی است گره گشایی از کار جامعه کارگری که وفادارترین اقشار جامعه به نظام اسلامی هستند موجب تقویت پایه های نظام و رضایت الهی خواهد بود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: حق مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۱۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند

علیرضا بابایی، کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره افزایش حقوق کارگران گفت: در بودجه ۱۴۰۳ افزایش ۳۵ درصدی حقوق کارگران دیده شده و بقیه مسائل را دولت و مجلس در حال رایزنی هستند تا بتوانند کارهای جدیدی را برای کارگران انجام دهند.

وی اظهار کرد: افزایش ۳۵ درصدی حقوق کارگران مصوبه شورای عالی کار است و با اینکه یک طرفه امضا شده و نمایندگان کارگران آن را امضا نکردند باید ابلاغ شود.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس ادامه داد: قانون تاکید کرده که برای افزایش حقوق باید نمایندگان کارگران، کارفرما و دولت در جلسه حضور داشته باشند، اما چون نماینده کارگران امضا نکردند می‌گویند اکثریت آن را امضا کردند؛ البته درخواستی به دیوان عدالت اداری داده شده تا این مصوبه ابطال شود و مجلس هم از بعد نظارتی ورود کند، چون قانون فعلی نیم‌بند است و قانون کاملی نیست.

بابایی کارنامی بیان کرد: باید قانون تعیین دستمزد کارگران اصلاح شود که ما ریسک اصلاح قانون را برای کارگران خیلی مثبت نمی‌دانیم، چون شرایط دولت و مجلس به صورتی نیست که هر اصلاحی به نفع کارگران تمام شود و ممکن است کارگر از اصلاح ضرر بیشتری ببیند.

وی با بیان اینکه ما در فراکسیون کارگری پیشنهاد دهنده هستیم و دولت‌ها معمولا به نفع کارگران تصمیم نمی‌گیرند، اظهار کرد: راهکار ما این بود که ۳۱ استان کشور هر کدام یک نماینده به مجلس بفرستند و حداقل این بود که در مجلس با گرایش کارگری باید ۳۱ نماینده قاطع داشته باشیم. حداقل این بود که از حق استیضاح، طرح‌ها و لوایح انتخاب و کرسی‌ها به نفع کارگران استفاده می‌شد.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس با بیان اینکه حق مسکن کارگران باید مصوبه دولت را داشته باشد، گفت: باید با دولت یک فهم مشترک داشته باشیم که به نسبت هوای کارگران را داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  •  مسکن کارگری در راه است؟
  • متقاضیان خانه بخوانند / مسکن کارگری به کجا رسید؟
  • خبر خوب به متقاضیان خانه؛ مسکن کارگری در راه است؟
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی برای کارگران / آخرین اقدامات انجام شده برای مسکن کارگری
  • مژده به کارگران ، مجلس بیخیال تعیین حقوق کارگری شد
  • اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی برای کارگران
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد